Ensiavun kautta sitten sain apua vaan kummallinenhan tuo selkä edelleen on. Ei voi kuin toivoa, että se siitä ajallaan. Nyt on sentään kuvattu ja todettu ettei sielä mitään isoa ole, venähtäneet vain lihakset pahasti. Ei kyllä kivaa sekään, vaan parempi kuitenkin..

Herra Komean kanssa menee hyvin, vaan sellaista kulmikkuutta on vähän ollut nähtävissä. Kumpikin on tottunut hoitamaan asiat tavallaan, eikä ole tottunut puhumaan asioista. Vaan tässähän sitä opitaan ja oppii toista tuntemaankin, ristiriitatilanteet ovat niitä kriittisiä vaan hyvin on kaikki saatu puhuttua eikä ole rähinää tullut. :D Tykkään tosta vaan enemmän ja enemmän. Kai sitä tämä pitkä välimata huolettaa vaan sen sitten näkee miten sekin suttaantuu. Niinhän se on. Toisaalta se on niinkin, että se on vain hidaste kuitenkin jos oikeasti muuten natsaa kahdella ihmisellä tai tässä tapauksessa kai tavallaan kolmella.. :D

Tai ehkä jopa enemmällä kun on tuon yhden ystäviä ja tuttavakin tullut jo tavattua ja vaikka ihmiset nyt ovat ihmisiä ja näin ollen usein varsin vaikeaselkoisia niin tuntuu että heidänkin kanssa natsaa hyvin. Tykkäävät niistä piirteistä josta olen yleensä saanut noottia tai ainakin siltä tuntuu. Tuntuvat ihmisiltä joiden kanssa minun on helppo olla koska olen aika suora ja rehti itsekin. Sellainen tietty kulmikkuus minua ei haittaa vaan voin uskoa että joitakuita saattaisi. Tuollapäin käsitykseni mukaan varsin yleisiä piirteitä vaan täälläpäin moni voisi ottaa kyllä itseensä vaikka ei loukaten tahallisesti mitään sanottaisikaan. Jännä sekoitus rehentelyä, emaattisuutta, aitoutta, velmuilua, rehellisyyttä, konstailemattomuutta, kunniantuntoa ja huomaavaisuutta/vieraanvaraisuutta. Vaan onhan tämä asiat aina henkilökohtaisiakin, tietysti. Ehkä kaveripiiri vain on valkkautunutkin tuollaiseksi. :)

Aika näyttää. Omat sukulaiset vaan näyttävät Herra Komean lähipiiriin verraten ääreismonimutkaisilta ja minua alkaa nolottamaan toisinaan. Meillä on aina omat solmumme olleet, se on kuulunut asiaan eikä sitä niin ole ihmetellyt, vaan nyt jotenkin se tulee ikäänkuin alleviivatuksi vaikka ei lähipiirini mitään ihmeellisiä ole tehneetkään ja mukavia ja fiksuja ovatkin omalla tavallaan. Kontrasti vaan on aika iso silti.

Kyllä me ihmiset osaamme toisinaan olla aika erilaisia ja se on hyvä se.