Talvea ei näy missään. Omituista. Toisaalta mielummin kuitenkin edes suht lämmintä kun niitä pakkasia. Lasta tosin surettaa kun ei pääse mäkeä laskemaan. Kun ei ole sitä lunta. Elää kuitenkin pienen toivon vallassa sen suhteen että vielä lunta saitaisi. Saa nähdä miten käy.

Oli tänään kauppapäivä. Kävin useammassa etsimässä edullisimmin kaikkea mitä tarvitaan. Vähän tarkkana saa olla rahan kanssa, vaan onneksi ei kuitenkaan liian. Pienellä tarkkuudella selviää ja se on hyvä se. Kunhan nyt taas hetken on tarkempi voisi tehdä jotain kivaa. Joku reissu esimerkiksi. Piristävät mieltä kuitenkin aika paljon.

Tänään tulin ehkä iloisimmaksi sen Prinssini soitosta. Äh, on tuossakin kutsumanimi. :D Ei oikein tunnu oikealta. Olkoot vaikka.. eh.. Herra Komea? Ehehehe.. Tuokin on kyllä ehkä vähän.. Mutta olkoot. :D Ehkä minäkin olen vähän.. Sitä en edes kiellä. :)

Huomasin tosin kaipaavani erästä ystävääkin aika paljon. Niitä hassuja kuvalinkkejä ja huomioita milloin mistäkin semmoisella hassulla omantyylisellään huumorilla höystettynä. Vaan, ehkä taas joku päivä kuuluu hänestäkin. Toivottavasti.

Niin sitä taas kerätään ympärille ihmisiä joita kaipaa, vaikka niin joskus päätin etten ikinä enää ketään päästä lähelleni.

Taisi vaan tosin olla katkeraa houretta se sellainen. Ei yksinkään ole hyvä, ei minun ainakaan.

 

Vaan, nyt soi tämä.

Hyvää yötä.