Jonkinlainen itsetutkiskelupäivä ollut tänään. Joskus ihan terveellistä lienee sekin. Luulisin.

Tulin siihen tulokseen että pitäisi vain rohkeammin kuunnella sitä omaa sisäistä ääntään. Se vain on aina ollut minulle vaikeaa. Ehkä se on jotain itseluottamuksen puutetta pääasiassa mistä tuo johtuu. Harmittaa toisinaan kun ei oikeasti ole mitään syytä luottamatta itseensä, vaan silti se pieni ääni vain jostain ratkaisevalla äänellä kuiskii päinvastaista. En oikein tiedä mitä tuolle edes tekisi, itsensä muuttaminen kun ei ole järin helppoa. Pohjimmiltaan, vaan onhan tuo puoli parantunut paljon siitä mitä se joskus itsellä oli. Surullistahan se on, se ettei osaa arvostaa itseään kuten pitäisi. Typerääkin kun sitä järjellä ajattelee, vaan loppujen lopuksi eihän se järkeilykään tuohon auta kuin pikku hiljaa. Auttaa kuitenkin ja se kai on pääasia..

Nössöilen ja kuuntelen tässä samalla Eurooppa 3:a. Jostain syystä aina toisinaan tulee kuunneltua, vaikka ei varsinaiseen lempimusiikkini kuulukaan. Kaipa se sitten jollain tasolla kuitenkin on sellaista mistä tykkää. Ainakin joskus..

On muute ääreisärsyttävää kun oli tottunut spotifya käyttämään maksullista versiota ja nyt kun on maksutonta käyttänyt niin menee kyllä hermot mainoksiin. Ykskaks hyvän musiikin katkaisee jonkun rap.kauhistuksen rääkäisy tmv. Hyi olkoot. :P