Kummallisia koukeroita taas elämässä. Toivon kuitenkin, että kaikki järjestyy kuten ennenkin.Vaikka sinänsä tuo omituisuus ei minua niin koske vaikka tavallaan kai voisi ajatella että voisi joskus vaikuttaa rahatilanteeseen paljonkin, vaan.. No, raha on kuitenkin vain rahaa. Ei sellaisia jaksa murehtia ellei ihan pakko ole ja kun tuo raha ei ole koskaan oma ollutkaan eikä oma pärjääminen ole akuutisti siitä kiinni niin.. No, ihan sama oikeastaan siltä kantilta ajateltuna.

Viikonloppu oli melkein ihana oikeastaan. Sillä tavalla varovaisen ihana. Se on hassua miten sitä jonkinsortin ihastumisen poikanen muuttaa ajatusmaailmaa positiivisemaksi, siltikin vaikka en oikein osaa ajatella kuviota kovin vakavaksi kaikenlaisten esteiden takia. Vaan, onhan se mukavaa nauttia jonkun seurasta ja huomata että hänkin nauttii minun seurastani. Oli tuossa sitten muuta tahi ei. Kaipa se on luonnollista sinänsä. Jotenkin välillä tuntunut että seura ei kelpaa kellekään ellei sitten käy niin ettei parempaakaan seuraa ole. Jaksa oikein aina sitäkään..

 

Vappu..

Jotenkin mälsää vaan sellaisia tälläiset juhlat ovat ovat sinkkuna olleet. Ei oikein jaksa innostaa, vaikka sinänsä ihan mukava päivä tänäänkin oli. Ei siinä mitään. Huomisesta en tiedä. Kai se on sitä samaa tavallista arkea, vaikka huomenna pitäisi sataa jotain räntää tai vastaavaa pskaa niskaan.

Yöh.