Harmaa päivä siinä missä muutkin samankaltaisensa tätä aiemmin. Mieli poukkoillut jossain ihan kivan, suhteellisen siedettävän ja jonkinmoisen kettuuntumisen välimaastossa. Ei haljuihin olotiloihin taida mitään selvää syytä olla tai siis mitään suurensuurta ja mykistävää nyt ainakaan. Kai se on jotain yksinäisyyttäkin vähän, vaikka ystäviä onkin ja tapailun tynkääkin olemassa. Silti arjessa ei sitä kumppania ei ole ja sitä taitaa olla aika parisuhdekeskeinen ihminen vaan. Menee tuo alakulo kuitenkin aina aikanaan ohi, onhan se niinkin.

Oltiin tänään katsomassa perjantain kunniaksi Risto Räppääjä ja Liukas Lennart-niminen elokuva.Kaikki Räppääjät on nähtynä. Jotenkin vain tämänkertainen ei tuntunut samantasoiselta, ehkä siihen liittyi sekin että aikuisnäyttelijöitä oli vaihdettu häiritsevästi. Aihekin ehkä oli vähän.. No, erilainen aiempiin verrattuna. Oma hieman alle kouluikäinen poika tosin tuntui tykkäävän, tosin selvästi minään ihan huippuna hän ei elokuvaa pitänyt. Onneksi kuitenkin oli kohellusta, niin se kuulemma paransi paljon elokuvaa ja kauniita maisemia elokuvassa kyllä oli. Tunnistin ainakin Naantalin ja Turussa sijaisevan maauimalan, Samppalinna taitaa olla nimeltään.

Eipä tänään sitten oikein muuta.

Niin, sitten vielä se mukava asia. Ehkä se oli elokuvasta keskustelu muksun kanssa ja muksun nukahdettua järjestämäni tunnelmallinen suihku kynttilöineen ja musiikkeineen. Arjessa pitää olla vähän hohtoa ja romantiikkaa ja taikaa ja.. No, kaikkea semmoista. :)