Totesin taas etten kuollutkaan. Keräsin itseni ja mietin elämääni. Huvikseni kysyin tulevasta jopa harjoittelevalta Tarot-tulkitsijalta. Kuka uskoo tuollaiseen ja kuka ei, mutta jokatapauksessa saamani neuvot olivat hyviä ja paikalleen sopivia vaikkakin ehkä itsestäänselvyyksiä. Riippuu tulkinnasta. ;) Jokatapauksessa sain itseni kokoon ja huomasin jopa että turkiverkko kannatti. Olen loppujen lopuksi sangen onnekas vaikkei siltä tunnukaan aina. Ja loppujen lopuksi tapahtunut oli sangen hyvä opetus itseni suhteen. Minun on annettava itselleni enemmän arvoa, uskoa arvooni ja uskallettava olla oma itseni sillä siten olen onnellisin kuten kai me kaikki. Miten se onkin niin vaikeaa olevinaan toisinaan, edelleen? En ymmärrä, vaan sainpa sitä ainakin hyvän muistutuksen ja luultavasti muistankin sen jatkossa koska tämä hyvä olo on jotain huumaavaa. :)

Ja sitä paitsi.. Kaupassa ollessani näin puhelimeen tulleen viestin Herra Komealta. Hänkin oli mietinyt asiaa vaan.. Katsotaan mitä tästä seuraa. Jokatapauksessa minun on opittava ilmeisesti paljon vielä itsestäni ennenkuin olen valmis suhteeseen ja ihan selvästi hänenkin itsestään. Vaan, nyt koitan keskittyä siihen että on hyvä olla ja opin kuuntelemaan itseäni paremmin. Ehkä se loppu tulee itsestään. Nyt en mieti muuta.

Ehkäpä menneisyydellä on paljon tekoa sillä, että on opittava perusasioita myöhemmin, vaan mennyt on mennyttä eikä sille enää mitään voi. Ainoastaan tulevaisuudelle voi. Vähän kivikkoinen tie voi olla kun kotiolot eivät ne kaikkein normaalimmat lapsuudessa olleet. Jopa perusasiat itsetunnon suhteen voivat olla vaikeita. Minä niin toivon, että ei kukaan muu joutuisi näin alusta kaikkea oppia vaan toisaalta haluaisin kannustaa siihen että mennyt ei sanelisi liikaa tulevaa vaan aina on mahdollisuus parempaan. Maailma vaan ei aina ole kovin reilu paikka, kohtuullinen. Vaan kaikesta selviää kun sen ottaa elämän filosofiakseen. Ja tiedättekö mitä? Vaikka maailmaan mahtuu paljon ikäviä asioita ja vieläkin ikävämpiä ihmisiä niin mahtuu tänne niitä parempiakin asioita ja ihmisiä myös! :)