Niitä iltoja jolloin sitä miettii kaikenmoista itsekseen. Jotenkin... No, kai sitä ajatteli, että muutaman vuoden jälkeen voisi taas blogiakin pitää. Jos ei sitten muusta syystä niin siitä, että voi kirjoitella ajatuksia ylös. Ehkä käsitelläkin siten joitakin mietityttäneitä tapahtumia ja juttuja. Mitä nyt milloinkin.

Tässä tuli luvatuksi kirjoitella ylös sellaisia mukaviakin asioita mitä on tapahtunut. Pieniäkin sellaisia. Koitan muistaa, vaan jotenkin olen huomannut ainakin itsestäni, että sellainen helposti jää. Siis, niiden pienten hyvin asioiden huomaaminen. Huono asia tietysti, sellainen typerä inhimillinen erhe keskittyä vaan niihin huonoihin asioihin. Se on kyllä totta.

Katsotaan mitä tuleva tuo. :)

Niin ja se kiva asia tältä kertaa? Se voisi olla vaikkapa se kun lapsen kanssa tuossa valittiin lempimusaamme Spotifystä ja keksimme niihin sitten tietenkin tosi hienoja tanssikuvioita. Oli hauskaa hölmöillä yhdessä. Kaipa se vaan on niin, että se onni muodostuu pohjimmiltaan aika pienistä asioista ja ohikiitävistä hetkistä. Pitää vaan pitää silmänsä auki ne huomatakseen.