Keskiviikossa mennään. Aamu ollut asioiden hoitoa ja sen ja tämän tekemistä ja nyt hetki kahvikupilliselle ja itsetehdylle kerrosjogurtille. (Pohjalle sulatettuja marjoja, vähän vehnänalkiota ja hippunen pellavarouhetta ja ruokokidesokeria. Pinnalle maustamatonta jogurttia.) Sitten hakemaan jälkikasvua päiväkodista. Täytyy sanoa näin hiihtoloman jälkeen että näin kun on kahdestaan tuollaisen jo vähän isomman lapsen kanssa, niin kyllä tämä päiväkodin vapaaksi antama aamupäivän hetki on muodostunut aika tärkeäksi itselle ja on se sitä lapsellekin selvästi. Sielä on ne kaverit ja opetellaan jatkoa varten ryhmätaitoja. Aina toisinaan puhutaan yleisesti siitä miten kotona olevilta pitäisi kokonaan ottaa päiväkotioikeus pois. Minusta se olisi kyllä kaikkien kannalta huono ratkaisu. Eteenkin lasten ihan kouluunmenoakin ajatellen.

Talvi on kyllä ollut omituinen. Eilen bongasi ojanpenkalta pieniä leskenlehtiä kuroittautumassa kohti aurinkoa ja linnut kiekuvat puissa ja pensaissa kuin oltaisiin jo keväässä. Hei ja haloo, ollaan vasta helmikuussa.. :D

Eilen hämmennyin fbtä selatessani kun sain tutun kiinni aivan suorasta valheesta. Jäin oikein miettimään ensin, että muistanko väärin, mutta ei. Kyllä siinä nyt vaan muunneltiin totuutta aika rankalla kädellä. Eipä kai tuo merkityksellinen asia ollut, mutta jotenkin hätkähdytti silti. Vaikka ei kai sitä kivaa ole nykyiselle siipalle kertoa kaikista laivamatkoista mitä on tehty. Mielummin kertoo vain ne vanhempien kanssa tehdyt reissut. :D No, kaipa tuo on aika valkoinen valhe kuitenkin ja eihän se minulle kuulu. Lapsen kanssa puhuttukin juuri noista valkoisista valheista. Vähän vaikea aihe. Meillä ei ole tapana kertoa satuja totena, mutta kyllähän tuollainen lähes kouluikäinen on sitä käytäntöä jo nähnyt ympärillään muuten. Se tosikin on joskus vähän hankala juttu sillä on totuuksia joita ei ole tarve sanoa ääneen ja vaihteleekin se esim. mielipiteiden mukaan joissa asioissa. Ei ole aina elämä helppoa, hei.